RoastLove


Koketovala som s myšlienkou, nechať si tento recept pre seba...ale nedalo mi to. Bola by som rada, ak by RoastLove ochutnalo, čo najviac ludí pretože si to to jedlo zaslúži :)
A pokial berieme do úvahy, že láska ide cez žalúdok...toto je zaručená svadba s dvoma deťmi :)


Budete potrebovať:

Bravčové pliecko v celku
2-3dcl polosladkého červeného vína
Korenie na divinu
Sol
Nové korenie

Rukolu
Hellmans Francúzsky dresing
Hrušky

Toastový chlieb
Olivový olej


Postup:

Pliecko vcelku dajte do primerane velkého pekáča, zvrchu spravte pár zárezov (nie hlbších ako do polovice mäsa).
Prelejte vínom a všetko korenie v relatívne hojnom množstve vmasírujte do mäsa.
Vyhrejte rúru na 180°, pekáč zakryte alobalom a po hodine pečenia znížte teplotu na 150° a pečte ďalšiu hodinu a pol. Poprípade dlhšie. Mäso musí byť mäkké a takmer sa rozpadávať.

Po vytiahnutí z rúry ho pomocou 2 vidličiek nadrobte ako vidíte na obrázku. Tým pádom kúsky krásne nasajú výpek.


Toastový chlieb pokvapkajte olivovým olejom a opečte z každej strany na suchej panvici.

Rukolu zmiešajte s dresingom v samostatnej miske a tiež pokvapkajte trochou olivového oleja.

Hrušky nakrájajte na plátky.

Servírujte na prepolenom toaste vo vrstvení: toast, mäsko, rukola s dresingom, hruška a toast.



Dobrú chuť ;)

Komentáre

Obľúbené príspevky